Szuperüzlet a Videó

Ez az üzlet az életetben csak egyszer adódik

Videó chat?

2019. november 22. 18:16 - cz.viktor

Videós beszélgetés

Exkluzív Talk Fusion terméktanács elsőként teszteli az első negyedévben érkező új videobeszélgetési lehetőségeket


Díjnyertes videokommunikációs társaság, a Talk Fusion pénteken bejelentette, hogy új és exkluzív termékteszt-csoportjuk, a „VIP terméktanács” tagjai elsőként jelennek meg a világon hogy egy teljesen frissített Video Chat alkalmazást élvezhessen a negyedéves hivatalos megjelenése előtt. Ez lesz az első a Talk Fusion által végzett többszörös, jelentős termékfejlesztésről ebben az évben, és a VIP Termék Tanács szerves szerepet játszik minden WebRTC által támogatott innovációban.

A VIP Termék Tanács tagjai hamarosan a Video Chat vadonatúj felületének kezdő közönségévé válnak. A hatalmas szolgáltatások listájával - beleértve a villámgyors fájlmegosztást, az asztali megosztást, az audiohívásokat, a hiúság URL-eket, az állandó csevegőszobákat, a korlátlan csoportos üzenetküldést, az egyszerűen felvehető névjegykezelő rendszert és még sok minden - a Video Chat beállítja a tempót a A Talk Fusion innovatív éve.

"Minden egyes termékünk, amely 2018-ban új funkciókat, új funkciókat és új terveket fogad, örömmel fogadja" - jelentette be a Talk Fusion alapítója és vezérigazgatója, Bob Reina pénteken a vállalati szintű élő közvetítésen. "Nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdjük a dolgokat a Video Chat segítségével. Imádni fogod azt,amit a webirodánkban találunk."

A Talk Fusion videobeszélgetést 2016. évi WebRTC terméknek és az év kommunikációs megoldások termékének nevezték el. A cég biztos abban, hogy ez a megjelenő verzió további elismerést kap a dinamikus funkcionalitása és a könnyű használat miatt.

"Az egyik nagy dolog, amit szeretek a technológiával kapcsolatban, az, hogy mindig van lehetősége fejleszteni magát" - mondta Reina. "VIP Terméktanácsunk tagjai nagyon szerencsések, mert bár mindenki másnak csak kíváncsi, az első kézből szerzett tapasztalatokból megtudják, hogy a Talk Fusion hogyan tervezi a világ első sokoldalú videócsomagját a következő szintre vinni."

A több mint 140 országban hatalmas ügyfélkörrel rendelkező társaság a pénteki bejelentéstől számított órákban beérkezett tanácsadói bejelentésekbe, de csak egy 300 embert választottak ki. A tagok hozzáférést kapnak a Talk Fusion legszigorúbb titkos termék-tesztelési felületéhez, amellett, hogy a közelgő fejlesztésekről, szolgáltatáslistákról és új fejlesztésekről időben áttekintést kapnak egy privát levelezőlistán keresztül, hogy bőséges fogyasztói kommentárokat és teszteket lehessen végezni nemzetközi léptékben.

"Termékeink és technológiáink fejlesztojeként és forgalmazójaként rendkívül fontosnak tartjuk a visszajelzéseket" - osztotta Reina. "Azt akartuk, hogy a világ minden tájáról lelkes személyek tanácsa összegyűljen, ötleteket cseréljenek és megértsék minden új funkciót és funkciót, mielőtt az új terméket nyilvánosságra hozzák. Nem tudok várni, hogy lássam mindazt, ami a A VIP Terméktanács segít nekünk 2018-ban. "

A jelenlegi és a beérkező Talk Fusion munkatársakat és ügyfeleinket arra buzdítják, hogy készenléti állapotban maradjanak a társaság Facebook oldalán a jövőbeni lehetőségekhez való hozzájutáshoz a tanácshoz.

A TALK FUSION-ról

A díjnyertes Talk Fusion Video Suite otthona, a Talk Fusion elkötelezett abban, hogy segítse a vállalkozásokat a versenytársaktól, az eladások és nyereség növelésében, valamint az ügyfelek visszatérésében. A Talk Fusion dinamikus módszereket kínál a marketing vonzóbbá, emlékezetesebbé és meggyőzőbbé tételéhez a videóval.

A Talk Fusion innovatív termékeit független munkatársak forgalmazzák személyesen több mint 140 országban. A Talk Fusion Video Suite 30 napos ingyenes próbaverziója mindenki számára elérhető, aki kipróbálni akarja, mielőtt vásárol - hitelkártya nélkül - a www.TalkFusion.com webhelyen.

Bob Reina, az alapító és vezérigazgató által 2007-ben alapított Talk Fusion erőteljes elkötelezettségét erősíti a család, a barátok, a közösségek és az állatok jótékonysági szervezeteinek szerte a világon. További információ a www.TalkFusion.com oldalon és a „Like” Talk Fusion a www.facebook.com/TalkFusion webhelyen.

Használd: https://1234103.talkfusion.com/hu/products/video-chat

SOURCE Talk Fusion: http://legfelsobb.blogspot.com/

Szólj hozzá!

Videó Hírlevél

2011. október 10. 14:47 - cz.viktor

Megjelent a világ első videó hírlevele!

 

A céged bemutatása üzletet jelent. Egy vázlatból könnyedén létrehozható egy megkülönböztető hírújság. Használd ki az egykattintásos szerkesztést.

 

Töltsd fel a kedvenc videódat, adj hozzá szöveget és fényképeket. Tedd be az emblémádat és alkalmazd a kedvenc színeidet és betűtípusod.

 

Válassz többszáz használatra kész sablonból. A nyílt értékelések, átkattintások, válaszok és továbbítások gyorsabban növekszenek annál, mint ahogy kimondanád azt, hogy "csak nyomd meg a lejátszást".

 

  • Vedd fel a kapcsolatot az ügyfelekkel és erősítsd a kapcsolataidat
  • Oszd meg a márkádat és a beszervezéseken keresztül építsd ki a levelezési listádat
  • A nagy teljesítményű elemző és friss jelentések segítségével tekintsd
    meg ki nézte meg és továbbította az üzeneteidet
  • Növeld az ügyfeleid válaszadási készségét és
    invitálj meg egyre több átkattintót

 

http://legfelsobb.blogspot.hu/2011/02/video-hirlevel.html

 

Szólj hozzá!